Verzekeringen

Nadat je alle risico’s in kaart hebt gebracht, geanalyseerd en waar mogelijk verkleind, blijven vaak nog risico’s over. Risico’s die je niet wil of kunt lopen, moet je verzekeren. Maar welke verzekeringen moet je nu kiezen? Welke maatschappij of aanbieder is het beste? En wie heeft de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wie helpt je om ervoor te zorgen dat de verzekeringen ook passend blijven? En – nog belangrijker – wie helpt je als je schade hebt.

Bij de beantwoording van die vragen kom ik in beeld. Ik ben de persoon die je te allen tijde kunt aanspreken, die niet gebonden is aan verzekeraars of aanbieders. Ik opereer onafhankelijk en heb dus geen dubbele belangen. Ik ben ook je eerste aanspreekpunt bij schade. Dan moet namelijk blijken of de gemaakte keuzes ook de gewenste dekking bieden. Wel zo handig.

Ik gebruik een van Nederlands grootste inkoopcombinaties, waardoor tarieven en voorwaarden altijd concurrerend zijn. Met name voor specifieke, maatwerkrisico’s biedt dit grote voordelen. Daarnaast laat ik het polisbeheer, incasso en schadeafwikkeling uitvoeren door een groot volmachtkantoor in Zuid-Limburg. Dichtbij en vertrouwd, wel zo makkelijk mocht er discussie zijn.

Wil je weten of je kunt besparen op je verzekeringspakket? Of wil je weten of je dekking goed genoeg geregeld is? Daar kunnen we samen naar kijken. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.