Risicomanagement

Hier kun je nog een ondertitel noemen

Het afwegen van de risico’s die je loopt, dat is risicomanagement in een notendop. Waar het voor jou misschien niet nodig is om elk risico af te dekken, realiseert een ander maar al te goed dat het voortbestaan van zijn bedrijf in het geding komt bij bepaalde schades of ongelukken. Ik analyseer en inventariseer al jouw risico’s. Vervolgens informeer en adviseer ik je over die risico’s. Hoe kun je die risico’s verkleinen of afdekken? Of is het beter om een bepaalde risico gewoon voor lief te nemen? Marc Zuckerberg zei al eens: ‘Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te lopen.’

Zekerheid

Risicomanagement staat onverminderd hoog op de agenda bij bijna alle grote en middelgrote organisaties. Toezichthouders in de financiële sector besteden veel aandacht aan risicomanagement. Met mijn aanpak krijg je zekerheid over de risico’s vanaf de eerste lijn binnen je organisatie. Het vormt een uitstekende basis voor rapportages aan management en toezichthouders.

Wil je weten of je kosten kunt besparen of wil je jouw volwassenheidsniveau verhogen op het gebied van risicomanagement? Samen kunnen we kijken naar verbeterpunten binnen je huidige risicomanagement. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.