Arbeidsongeschiktheid

‘Arbeidsongeschiktheid? Waarom biedt Frijns Risico-advies & Verzekeringen dit eigenlijk aan?’ Ik hoor het je denken. Toegegeven, eigenlijk past deze dienstverlening niet helemaal bij mij. Ik richt mij immers vooral op het beheren van bedrijfsrisico’s. Maar ja, ik ben zelf ook ondernemer, dus de link naar de ondernemer achter het bedrijf is snel gelegd.

De zorg die ik besteed aan het beheren van de bedrijfsrisico’s heb ik uiteraard ook voor jou als ondernemer. Wat gebeurt er als je onverhoopt ziek wordt? Hoe gaat je onderneming dan verder? En nog belangrijker: is er genoeg inkomen om verder te leven? Ontzettend belangrijke vragen die soms te makkelijk terzijde worden geschoven. Vragen die heel persoonlijk zijn en die mede beïnvloed worden door je gezinssituatie.

Met mijn jarenlange ervaring in het afwegen van bedrijfsrisico’s en het beoordelen van financiële situaties kan ik je helpen om een juiste keuze te maken. Dat doe ik aan de hand van een offerte vergelijkingsprogramma waarin meer dan 40 verzekeraars met elkaar vergeleken worden. Je krijgt heel overzichtelijk de verschillen tussen de verschillende AOV’s te zien. Ik begeleid je in de zoektocht naar de beste aanbieder en de beste AOV. En dat allemaal op een begrijpelijke manier, je moet immers wel weten waarvoor je kiest.