Over Frijns

Eric Frijns uw persoonlijke, oprechte en betrokken risicoadviseur

Ik ben geboren en getogen in een ondernemersgezin en heb in de laatste 25 jaar mijn kennis en ervaring opgebouwd in de financiële- en met name de verzekeringswereld. Jarenlang heb ik met veel plezier de risico’s van particulieren, MKB en groot bedrijven mogen beheren en vanaf mei 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Bedrijfsrisico’s beheersbaar

Ik vind het enorm leuk om ondernemers te helpen om hun bedrijfsrisico’s beheersbaar te houden. Naast het analyseren van de risico’s is het steeds weer leuk en uitdagend om een pakket verzekeringen te adviseren die als een maatpak om het bedrijf en de ondernemer zitten.

Ontzorgen klant

Ik concentreer meer hierbij vooral op de onderneming en de ondernemer. Voor de administratieve taken zoals: opvragen van verzekeringsoffertes, het opmaken van polissen, premie incasso en schadeafhandeling maak ik gebruik van een groot assurantie kantoor. Hierdoor kan ik mij zoveel mogelijk bezighouden met het ontzorgen van mijn klant.

Uitgebreid netwerk

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld heb ik ook een zeer uitgebreid netwerk van deskundigen en specialisten opgebouwd die u ook op andere gebieden kunnen helpen. Hierdoor kunt u zich net als ik concentreren op de zaken die u echt leuk vind en waar u passie voor heeft. Samen sterk en een win win situatie vormen hierin de basis.

Locatie Heerlen

Mijn bedrijf is gevestigd in een schitterend modernistisch gebouw (ontworpen door Peutz, bekend van het glaspaleis) dat gelegen is op het hoogste punt van de Oliemolenstraat 60 in Heerlen. U bent van harte welkom op deze locatie en ik wil u graag rondleiden in dit gerenoveerde gebouw en u de oude en nieuwe elementen laten zien.