Frijns Verzekeringen

Eric Frijns uw persoonlijke, oprechte en betrokken risicoadviseur

Mijn hoofddoel is om bedrijven te ontzorgen op het gebied van verzekerbare bedrijfsrisico’s. Ik help u om de bedrijfsrisico’s inzichtelijk te krijgen, waarbij uw belang ook mijn belang is. Ik vind het leuk om sparringpartner en vraagbaak voor de klant te zijn, ook voor zijn privé risico’s.

Door mijn persoonlijke en integrale aanpak, ervaring en betrokkenheid maak ik inzichtelijk hoe u het beste kunt omgaan met deze risico’s. Hierdoor worden de bedrijfsrisico’s beheersbaar en wordt de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd.

Risicomanagement

Standaard is een grondige analyse waarbij gezocht wordt naar organisatorische oplossingen en maatregelen om het risico te verkleinen. Voor risico’s die te groot blijken te zijn, die teveel impact hebben op de continuïteit of voor risico’s die u niet wilt dragen worden verzekeringsoffertes opgevraagd. Vaak is dit maatwerk omdat geen enkele bedrijf en onderneming hetzelfde is.

Verzekeringen

De verzekeringsoplossingen worden via een grote inkoopcombinatie (top 10 van Nederland) aangevraagd. Het grote voordeel is dat wij hierdoor steeds gebruik kunnen maken van de beste premies en voorwaarden die in de markt te verkrijgen zijn.

Laat u verrassen door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Heeft u interesse dan schroom niet en neem contact op. Ik wil graag met u kennis maken en u helpen om uw bedrijf een verzekerde toekomst te geven.

Nieuws en artikelen

© Copyright 2019 - Frijns Verzekeringen - Ontwerp & Realisatie: Marc Bijl